"Először nem vesznek tudomást rólad, aztán kinevetnek, aztán harcolnak ellened, aztán győzöl." Gandhi

2012. augusztus 22., szerda

Van kedved segíteni?


Van kedved a Zöld Hajtás / Átalakuló Wekerle Fair  Teázójában segíteni Wekerlei Napok 2012. szeptember 9-i, vasárnapi rendezvényén?

Wallner Ildi elvállalta az adománygyűjtő közösségi teázó szerevezését Wekerlei Napok vasárnapi rendezvényén, szeptember 9-én. Biztos találkoztatok már ilyen teázóval más hasonló rendezvényeken, ahol adomány ellenében olyan teát és kávét lehet kóstolni, amit a "fair trade" kereskedelemből, vagy pl. a tej magyar kistermelőktől származik. (Itt lehet többet olvasni a méltányos kereskedelemről: http://fairvilag.hu/.)
 
A program egész napos (10-08-ig), így több emberre van szükségünk, hogy az egész napos tea-kávé főzést, mosogatást (mert nem lesz eldobható pohár!), és a jó hangulatot biztosítani tudjuk. Várjuk olyan emberek jelentkezését, akik szívesen vállalnának egy pár órát, segítenének a kávézó üzemeltetésében, hogy a programot meg tudjuk valósítani!
Köszönjük előre is! Kérjük, hogy a felhívást bátran küldjétek tovább, osszátok meg! Lehet párban jelentkezni, vagy akár egész családok is vállalhatnak egy-két órát!

Továbbá örömmel fogadunk otthon sütött kenyeret, süteményeket, gyümölcsöt wekerlei kertekből, amit szintén adomány fejében lehetne elfogyasztani a kávé mellé.

Az összegyűlt adományokat Wekerle Társaskör Egyesület Zöld Hajtás Klubja programjainak megvalósítására fordítjuk!
Jelentkezés: atalakulo.wekerle@gmail.com
fair trade termékek
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése