"Először nem vesznek tudomást rólad, aztán kinevetnek, aztán harcolnak ellened, aztán győzöl." Gandhi

2012. november 30., péntek

Kérdőív a Kispesti Közétkeztetésről

Kedves Mindenki!

Mint azt már esetleg Ti is tapasztalhattátok / hallhattátok, nem egyértelmű a kerületben a közétkeztetést biztosító Pensió 17 Kft. által szolgáltatott ételek minőségéről alkotott vélemény a különböző intézményekben, illetve az intézményi dolgozók körében sem. Az Árnyas-Vonás Óvoda Sárgarigó csoportjából elindult egy kezdeményezés azzal a céllal, hogy tisztább képet kapjunk a valódi helyzetről, és ha kell, változtatni tudjunk rajta. Erre az egyetlen esély, ha tényszerű, mérhető bizonyítékkal szolgálunk arra, hogy sokan nem elégedettek / vagy elégedettek az ételek minőségével azok közül, akik megkóstolták.

Ezért útjára indítunk egy Internetes kérdőívet, amelyben az ételeket kóstoló szülők, intézményi dolgozók, nyugdíjasok, bárki elmondhatja akár pozitív / akár negatív véleményét a tapasztalt minőségről. Arra kérünk tehát Benneteket, hogy ha lehetőségetek van rá, akkor kérjetek kóstolót a konyháról (ezt ebéd időben tehetitek meg – csak kérnek egy edényt, amibe merhetik az ételt) vagy ha esetleg betegség miatt otthon van a gyerkőc, akkor haza is tudjátok vinni az ebédet, uzsonnát, így szintén lehetőség adódik a kóstolásra.

A kérdőív az alábbi linken érhető el:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHR6ZUZsY0Z1TngzTVB5Qm9xUVR6cEE6MQ

A kitöltése nagyon egyszerű – név, intézmény neve és a kóstolt fogások beírása után egy 5 pontos skálán lehet értékelni az ételeket. Ezen kívül vannak szabadszavas mezők, ahová pár szóban le is írhatjátok a konkrét véleményeteket.

innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése