"Először nem vesznek tudomást rólad, aztán kinevetnek, aztán harcolnak ellened, aztán győzöl." Gandhi

2012. április 18., szerda

Csütörtökön érekezik az első BIOZÖLDSÉGDOBOZ a Nyitott kert-től

Kedves Dobozrendelők!

Lezártam és elküldtem a megrendelést.Ezen a héten 21 dobozt kértünk! Éljen, éljen! Átléptük a bűvös 20-as határt! :-). Lehet még csatlakozni, ha valakinek ettől a hírtől jön meg a kedve kipróbálni ezt a beszerzési formát.

VÁLTOZÁS!

A Gutenberg téri wekerlei kispiacon lesz az átvétel,  Élő Tisza standjainál, az időpont nem változik: 17-19-óráig, csütörtökön. Horváth Imre meghívására, kezdeményezésére. Kipróbáljuk ezt a lehetőséget. Ha valaki szeretné látni, mi érkezik, nyugodtan jöjjön, nézze meg és egyből rendelhet a jövő hétre...

Valószínűleg Matt Hayes is ott lesz, a Nyitott Kerttől, lehet, hogy végig... lehet vele beszélgetni, lehet tőle kérdezni. Reméljük!

Kérjük, hogy mindenki vegye át rendelését, és ahogy megállapodtunk, előre kifizetjük a jövő heti rendelést is. Hamarosan lesz egy excel táblázat, vagy hasonló, ebben számítok segítségre, ha valakinek van ötlete, kérem jelentkezzen és készítsük el együtt a legfelhasználóbarátabb szervezési, rendlési felületet, legegyszerűbben működtethető rendszert.

Várunk benneteket csütörtökön és jó étvágyat az zöldségekhez!!!
Schneider Gabi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése