"Először nem vesznek tudomást rólad, aztán kinevetnek, aztán harcolnak ellened, aztán győzöl." Gandhi

2012. május 18., péntek

A 200. rajongónk homoktövis bokrokat ültethet a kertjében

Gazdára talált a 200. rajongónak ígért homoktövisbokor házaspár.
Nem Wekerlén lesznek elültve, hanem Nagyszékelyen. Ebből is látszik, hogy mekkora hatású apró mozgalmunk, milyen körökből érdeklődnek az itt alakuló Átalakulás iránt. Hogy ki a szerencsés és boldog tulajdonos, megnézhetitek az Átalakuló Wekerle FB oldalán... Vajon ki lesz és mit kap a 300. csatlakozó?

Itt minden a homoktövisről...

Majd szeretnénk beszámolni a homoktövis sorsának alakulásáról, addig is mindenkit bíztatunk, hogy ültessen a saját kértjébe is, mert nagyon egészséges, szépséges növényben gyönyörködhet majd hosszú évekeig. Ki szeretne csatlakozni a homoktövis tulajdonosok táborához?

Köszönöjük Bérces Dórinak a kedves, nagyvonalú felajánlást! Mi is ajándékozzuk meg valamivel a 50. MÁK rajongót! Valaki, valamit? Lehet tőled rendelni bokrokat, Dóri?

1 megjegyzés:

  1. Hello Wekerle!! Szija Gabi!

    A homoktövis ültetéshez: három-négy lánybokorra jusson egy fiú. Itt nálunk Kecskeméten az Oranzsevaja fajtát lehet kapni dr. Barna Tamás faiskolájában. A www.barnaesfiai.hu honlapon általában látható a kínálat, most azonban nekem valamiért nem jelenik meg semmi. A telefonszámán és mélcímén lehet érdeklődni: 06/30/445-21-31
    barnaesfiai@freemail.hu. Szívesen leszek a futár, hiszen rendszeresen járok Pestre, legalább csökken az utazgatások szénlábnyoma! Tamásnak rengeteg féle izgis növénye van, úgyhogy hajrá neki! Egy csomó tájfajta fa, meg sövények, bokrok, szóval mindenféle.

    Örülök az ötletnek, hogy megajándékozzátok az 50. MÁK rajongót, bár most már túlhaladtunk rajta. Mi lenne, ha a századikra gyúrnánk???

    A 300. rajongónak... Ribizli volt már?? Az olyan nagyon wekerlei cucc...

    Puszi!

    Dóri

    VálaszTörlés